mandag den 10. september 2012

Ortopæd


Idag har vi været til ortopæd...Jakob blev røngentfotograferet på hofterne og vi fik en snak med lægen...Sad en time og ventede på røngent og Jakob blev ked af det fordi der var en lille baby,der græd.

Men, det var positivt da vi fik svar, for Jakobs hofter er fine...Og han har ikke brug for specialsko han kan ganske udemærket få alm. sko, der skal bare lige en lille ekstra sål i den venstre sko fordi der er lidt højde-forskel på hans ben. Lægen pointerede også hvor bløde Jakobs led er, så det faktum at han er oppe og stå og kan gå rundt selv blot ved at støtte sig til noget, det er rigtigt stort...for det er svært for Jakob...ekstra svært når leddene er så bløde...

Min lille figther...Jeg er stolt af dig!

Så det var dejligt, tilsidst gad Jakob dog ikke mere og var pyler og ked af det. Men, så snart vi kom ud i bilen hjalp det og selvom han var oppe kl 6 idag så er han stadig i hopla.

Vi gik over for at hente Emma fra skole, jeg ville overraske hende med at stå på boldbanen med Jakob, men efter sygehus-besøget var Jakob fyldt op, så da han opdagede nogle små drenge, der legede i træerne ved siden af boldbanen blev han voldsomt ked, og vi måtte gå hjem...

Men, sådan er det.

Jeg er bare glad, for da Emma kom hjem var hun i højt humør fordi hun har fået en ny veninde, og Jakobs hofter er ok, så det er en god dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar